Referencer

Danica Pension

Marianne Birch Marcussen, 

HR-afdeling

Danica Pensions oplevelse omkring booking af Starpeople har været særdeles positiv, som vi i Danica plejer at sige “intet bøvl” alt til vores julefest virkede og musikken levede op til vores forventninger, hvilket kunne ses, da der var et fyldt dansegulv

under hele festen.

Den bedste tilbagemelding vi kan komme med er, at vi meget gerne vil have Starpeople til at spille til vores julefest den 13. december 2013.

Coloplast

Leise Rasmussen, Project Manager and PA to SVP, People & Communications, Coloplast A/S

”Coloplast har ved flere lejligheder brugt Starpeople til fester og større konferencer, både som trio og som band. Starpeople har ved samtlige arrangementer formået at skabe rigtig god stemning og har ramt den internationale tone helt rigtigt, så både danske og udenlandske gæster er kommet med rosende ord for underholdningen efterfølgende. At vi jævnligt bruger Starpeople skyldes både den høje musikalske standard, men i høj grad også at vi oplever Rasmus Fjeldsted som en gedigen og meget professionel samarbejdspartner. Aftaler bliver overholdt, fleksibiliteten er høj og alt forløber glat.”

DGI’s Årsmøde

Agnete Baisgaard, Projektleder

– DGI event & marketing og DGI’s Verdenshold

DGI’s Årsmøde d. 3. november 2012 – Starpeople løser opgaven med dinner musik og efterfølgende musik til dans…

Starpeople spillede til aftenfesten ved DGI’s årsmøde den 3. november 2012 hvor vi var små 500 mennesker til fest i Øksnehallen. Og de gjorde det formidabelt! Til festmiddagen var de tre på scenen med stille og stemningsfuld musik og sang som blev holdt i et leje, så alle kunne tale sammen ved bordene, men alligevel nyde den dejlige musik. Efter middagen blev der skruet op for musikken og spillet op til dans. Syv mand, heriblandt en sanger og en sangerinde, var på scenen. Alle var stilfuldt festklædt og spillede superlækker dansemusik. Dansegulvet var fyldt fra første til sidste minut. Repertoiret strakte sig over de seneste tre-fire årtier og alle genrer var repræsenteret. Starpeople er meget professionelle og spillede de forskellige numre, så man kunne komme i tvivl om, om det var ”originalkunstneren” der var på scenen i de forskellige numre, men heldigvis var det jo Starpeople! J De var et perfekt band til vores årsmødefest hvor det er et voksent publikum der fester. Alle, både unge og ældre, havde en kanonsjov og herlig fest. Tak, Starpeople!

Horsens Kommune

Tove Asmussen, Formand

– Horsens Kommunes Personaleforening

Vi vil meget gerne sige jer en stor tak for jeres bidrag til, at vores 25 års jubilæumsfest fredag den 2. november 2012 i Forum Horsens blev en så stor succes, som den gjorde. Vi har fået rigtig mange gode tilbagemeldinger på det hele og ikke mindst på jeres og Zindy Laursens bidrag til festlighederne. I var som sædvanlig veloplagte og leverede en bred musikalsk oplevelse, så alle kunne være med lige fra 25 – 70 år. I lever op til jeres renomme – Det ultimative festorkester. Det gjorde I for resten også for 2 år siden, hvor vi var 2400 ansatte fra Horsens Kommune til fest med jer, som danseorkester. Vi håber også, at I nød at være med til at gøre vores fest til en total god oplevelse for alle.

Danske Spil

Arrangør Louise Bykær Nielsen skriver:

“…Det har været ren fornøjelse at have jer som band til julefrokosten. Jeg har fået den mest positive feedback fra alle som var med til festen. Det er sjældent at så mange mennesker danser til vores fester. Bl.a. var der en af mine kollegaer som sagde, da hun blev spurgt hvad hun syntes om Starpeople: “de var bedre end alle bands tilsammen, som har spillet på Danske Spil”.

En anden spurgte om vi skulle lave en årsaftale med jer!! Så helt sikkert 100 % godt, jeg synes I var rigtig gode til at ramme bredt, da vi jo er en virksomhed som spænder utrolig bredt, fra ung til gammel og fra IT til Marketing.

Vi vil helt sikkert booke jer igen.”

Årets Creative Cirkel Awards

på Dokken Kbh

Marts 2008: – Med 3 dages varsel løser Starpeople opgaven som husorkester til årets Creative Cirkel Awards på Dokken Kbh:

Lars Hjortshøj:

“Jeg har oplevet Starpeople adskillige gange og kender dem som et usædvanligt velspillende og tight orkester, der kan få folk på gulvet. Senest har jeg arbejdet sammen med dem som “husorkester”. En opgave som blev afviklet med skødesløs elegance og stilsikker fornemmelse for arrangementet og publikum. Det kræver stor præcision og det har Starpeople”.

Telia

Starpeople Trio spiller til morgen arrangement for Telias medarbejdere:

Vivi Andersen

PA to Jesper Brøckner – President, Telia Denmark:

Telia har i flere sammenhænge haft stor glæde og fornøjelse af Rasmus Fjeldsteds trio. Senest til et større bruncharrangement for 300 medarbejdere i vores kantine, hvor Rasmus og drengene skabte den perfekte lydmæssige ramme omkring den afslappede café-stemning, vi gerne ville have frem. Trioen fangede med det samme, hvad det var, vi gerne ville signalere. De fik hele huset til at summe, og alle deltagere har efterfølgende sagt, at det ikke ville have været det samme arrangement uden den levende musik. Så vi fik lige præcis det ud af det, som vi havde aftalt og forventet.

Telia kan give trioen sine allerbedste anbefalinger i både større og mindre sammenhænge.

Rambøll Informatik A/S

En kundes ord om Starpeople feat. Jean Paul:

Lene Poulsen: 

… Jeg har i flere år været med til at arrangerer firmaets fester og havde til vores Julefrokost december 2007 booket Starpeople feat. Jean Poul, – hvilket jeg absolut ikke fortryder.

Det var en kæmpe succes!

Fra første til sidste sang var dansegulvet fyldt og vi gik alle hjem i højt humør efter en rigtig god julefest.

(Faktisk var mine kollegaer så feststemte at de ikke ville slutte festen kl. 02.00 da stedet her lukkede, så de gik videre ud i byen og dansede til den lyse morgen).

Ingenøren A/S

En kundes ord om Starpeople & Tomas Thordarson

Bolette Westh, projektleder

…”Alt gik perfekt!! Jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre fest, selv hvis jeg prøvede. Alt klappede – Tomas var genstand for alles opmærksomhed den aften. Det fungerede bare så fantastisk, og bare her til morgen har jeg haft de første 10 mennesker inde på kontoret for at rose musikken. Så Starpeople med Tomas som sanger, kan roligt formidles igen, de gjorde stor lykke…;-)”

Connie Jepsen og Niels Sørensen (privatfest)…

…To timers musisk underholdning i absolut topklasse! Det var hvad Starpeople leverede til PA Consulting Groups julefrokost. Bandet gav os en uforglemmelig oplevelse, og dansegulvet var fyldt med glade mennesker fra start til slut.

… Vi tænker tit med glæde på jeres optræden ved vores fest.

Det var en oplevelse for livet.

PA Consulting Group

Carsten Møller

Starpeople leverede musikken til mere end 15 julefrokoster på under 2 uger ved brug af vores nye solistkoncept. Herved underholdt vi bl.a. Coop Danmark, DSB, Rambøll & Telias personale. I Ballerup Superarena spillede Starpeople sammenlagt for godt 7000 gæster på 3 dage. Alt med stor succes!

6-dages løb i Ballerup Superarena

Starpeople var i år husorkester til det Københavnske 6-Dages løb i Ballerup Superarena. Her spillede vi for ml. 2000-6000 mennesker 6 dage i træk. Et brag af en fest!

Andre kunder:

SAS | Grey | Tuborg | Bianco Man Footware | Bang & Olufsen | Novo | Telmore | TDC | Albani Bryggerierne | Price Waterhouse Coopers Scanomat | Colgate / Palmolive | Danske Bank | Codan Forsikring | Eventforce | Ballerup Superarna | YouSee | IBM…

Starpeople Music • Att: Rasmus Fjeldsted • +45 22 30 11 41Mail: rasmus@starpeople.dk