– For et uforpligtende tilbud

Firmafesten

Med Starpeople som leverandør af musikken til firmafesten, skyder man ikke ved siden af. Siden 1998 har vi leveret og engageret os i såvel store som mindre firmaevents og private fester. Vores omdrejningspunkt er altid: Den optimale løsning, der skaber maksimalt “value” for såvel arrangør som deltager.

Vi har løst opgaver for nationale såvel som internationale virksomheder, spillet for de mest forvente kundesegmenter og aldrig slået fejl.

Så med andre ord så er Starpeople det sikre valg

Løsninger: 


Starpeople 4-12? eller mere…

Vi sammensætter bandets størrelse efter økonomi, udtryk og forhold. Ved en firmafest vil vi dog som minimum anbefale vores 4 mands løsning og herfra er det kun fantasien der sætter grænser. Er du til de helt store løsninger, er Starpeople 12 også en mulighed. Her får du tre blæsere, perkussionist, to keyboardspillere, to korpiger og vores grundstamme bestående af trommer, bas, guitar og leadsanger. Det er helt op til dig – vi skal nok sikre dig en uforglemmelig oplevelse.

Vores metode:


I tæt dialog med festudvalg eller event-koordinator/arrangør stiller vi de rigtig spørgsmål, således at alle parametre bliver afdækket. Erfaringsbaseret så oplever vi faktisk, at en stor del af festarrangørerne ikke er bevidste om hvor stor vigtigheden er, af “de sidste 4-5 svære timer” for en fests samlede udtryk. Faktum er nemlig, at går gæsterne tidligt hjem, måske fordi det har været et mindre inspirerende orkester, der har stået på scenen, så evalueres hele arrangementet desværre ofte også derefter. Derfor ser vi det som vores ypperste opgave at sikre, at dér hvor musikken bidrager, der skal det være med maksimal kvalitet og sikkerhed for at fastholde gæsterne – gerne helt frem til festens sluttidspunkt.

Vores mål er kort sagt, at såvel gæster samt arrangør kan se meningen i at holde en (ny) fest og rigtig gerne en med Starpeople-løsning på scenen.

Vores argument er altså, at den rette musik gør en markant forskel for helhedsbilledet og det samlede udfald af arrangementet – På lige fod med eksempelvis lokation, dekoration, mad og vin.

Hvis du vælger Starpeople, vil du opleve på egen hånd hvad vi taler om.

Hvis du vil læse kunders referencer for os, finder du disse under fanen “referencer” eller klik hér

Hvis du vil se os i aktion så klik på videolinks til højre på siden.

Hvis du vil læse kunders referencer for os, finder du disse under fanen “referencer” eller klik hér

Hvis du vil se os i aktion så klik på videolinks nedenfor.

– For et uforpligtende tilbud

Starpeople 11 med solisteksempler

Starpeople – 10 mandsløsning

Starpeople med musik under middagen

Starpeople 11 med solisteksempler

STARPEOPLE – 10 MANDSLØSNING

STARPEOPLE MED MUSIK UNDER MIDDAGEN

Starpeople Music • Att: Rasmus Fjeldsted • +45 22 30 11 41Mail: rasmus@starpeople.dk

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud