Hvad er Starpeople?

Starpeople er et knivskarpt fest koncept, som med troværdighed og integritet siden 1998 altid har leveret det sikre festorkester. Vores mission er at give kunden langt mere end de forventer, en tryg følelse omkring det at vælge det rigtige band og altid at efterlade et varigt minde for, hvad live musik til en fest, kan bidrage med.

Musik er vores passion,

– Derfor skal det nå ud til alle vi spiller for

Vores koncept er lige til:

Der skal 2 elementer til et godt orkester:

  1. De bedste musikere
  2. De bedste sangere.

… Vi leverer altid kompromisløst begge dele.

Bandet hedder altid Starpeople,- Kunden vælger sangeren i front.

Når du beslutter dig for at bestille et Starpeople hold, bliver du guidet igennem hele processen, så du vælger det, der med garanti vil give dig den oplevelse du, din fest og dine gæster forventer – og så lidt til… Vi opererer med 6 primære sangere, alle med stor live erfaring og de fleste har også landsdækkende TV referencer og pladeudgivelser bag sig.

Sangerne er:

Rasmus Fjeldsted | Malene Mailand | Anders Krogh | Line Krogholm Tomas Thordarson | Tanja Fossdal og Jean Paul Espinosa.

Starpeople er desuden et af de få orkestre som kan håndtere kendte gæstesolister, og kun fantasien sætter grænser for hvem der kan komme med. Som inspiration kan nævnes:

Medina, Rasmus Seebach, Hej Matematik, Ida Corr, Sanne Salomonsen, Søs Fenger, Søren Sko, Jakob Sveistrup, Anders Blichfeldt, Zindy, Monique – Kort sagt – Har du et ønske, så spørg os om muligheden for at indfri det for dig….

Vi spiller til:

Receptioner, kick off, kundearrangementer, alle slags firmafester, alle slags privatfester – Ingen fest er for stor eller for lille for os.

Pakkeløsninger:

Vi kan levere alt fra:

  • baggrundsband, hus orkester, pop trio, jazzløsninger og hyggepianister, til festbandet og den ultimative DJ.
  • Har du brug for en ”skæv vinkel” på underholdningen, er vi også den rette sparringspartner.

Samtidig tilbyder vi også muligheden for mindre produktionsløsninger i sammenhæng med et Starpeople hold, til yderst rentable priser.

Vores netværk er blandt Danmarks mest velkonsoliderede, så vælger du en Starpeople løsning, er du sikret en succes. Samtidig får du den bedste rådgivning, baseret på mange års solid erfaring.

Starpeople Music • Att: Rasmus Fjeldsted • +45 22 30 11 41Mail: rasmus@starpeople.dk